Roben l’autocaravana a l’atleta d’Agramunt Sílvia Puigarnau

L'esportista ha demanat col·laboració ciutadana a través de les seves xarxes socials

Sílvia Puigarnau, la corredora de muntanya d’Agramunt i directora d’INEF de la Seu d’Urgell, va viure un malson el divendres passat al migdia, quan uns lladres li van robar l’autocaravana que havia aparcat en una àrea habilitada. “Vaig tancar amb clau i me’n vaig anar a entrenar-me. Quan vaig tornar, l’havien robat. No m’ho podia creure”, va explicar ahir Puigarnau al diari Segre. A l’interior del vehicle hi havia una bici, un ordinador, documentació personal i més material. Aquesta caravana la utilitzava amb la seva parella i també atleta Eduard Hernández per anar a competicions.

La lleidatana va denunciar el robatori el mateix divendres davant dels Mossos d’Esquadra i també ha demanat a través de les xarxes socials col·laboració ciutadana.

“També estem trucant a totes les policies locals de la zona perquè ens ajudin. Ens han comentat que fins demà [per avui] no es podran revisar càmeres de seguretat de la zona”, va explicar.

L’autocaravana és una Carado T132 de color blanc amb matrícula 6665-JVL. “No és tan sols el valor econòmic del vehicle i tot el material, és que hi tenia tota la documentació i la major part del meu treball a l’ordinador”.

En el seu compte d’Instagram, l’esportista lleidatana va fer diumenge la següent reflexió: “El món m’ha decebut. No sabia que hi podia haver gent tan dolenta. Tanmateix, hem sentit el suport d’amics i bona gent que ni coneixem ajudant-nos amb la difusió del robatori.” D’aquesta forma, les persones que tinguin alguna pista o sospites d’on pot estar el vehicle poden posar-se en contacte amb Puigarnau o la seva parella trucant als números 626505331 639987220.