Alpicat col·labora amb el programa ‘El gust per la lectura’ de l’escola Dr. Serés

Ha fet una aportació de 230 llibres tant a les biblioteques d’aula com a la biblioteca del centre

L’Ajuntament d’Alpicat està col·laborant amb el programa ‘El gust per la lectura’, un pla d’impuls a la lectura que es du a terme a l’escola Dr. Serés amb l’objectiu d’aconseguir que els infants llegeixin pel gust de llegir.

Així, des de l’Ajuntament s’ha fet una aportació a totes les biblioteques d’aula i una aportació a la biblioteca del centre. Aquesta aportació s’ha traduït en un total de 230 llibres de 22 col·leccions que es quedaran tant a les biblioteques de cadascuna de les aules com a la biblioteca de l’escola.

Per a les classes de Primària, en el moment d’escollir quina col·lecció es comprava, s’han tingut en compte els gustos que han manifestat els alumnes, mentre que a les classes d’Infantil han estat els i les mestres qui han escollit les col·leccions més adients de cara al procés d’aprenentatge dels infants.

Cal remarcar que l’escola Doctor Serés està treballant des de fa anys en aquest projecte de promoció de la lectura que s’impulsa des de la Xarxa Telemàtica Educativa de Catalunya (XTEC). A l’acte de donació dels llibres i han assistir, per part del centre, la seva directora, Olga Niubó, mentre que l’Ajuntament ha estat representat per l’alcalde Joan Gilart i la regidora Teresa Bosch.