VNG tornarà a tenir cinemes a finals d’any

La inversora Titan ha adquirit l'edifici de l'antic Vila Lauren per convertir-lo en el nou centre d'oci Nova Center

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
Imatges dels cinemes Lauren. Foto: Aj. VNG

L’edifici de l’antic centre Vila Lauren començarà una nova vida en uns mesos, amb l’obertura d’un nou centre recreatiu amb cinemes. La companyia Titan ha adquirit les instal·lacions amb la intenció d’impulsar-hi el nou espai Nova Center a finals de 2019. Així ho ha explicat l’alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, al programa d’entrevistes Sessió Plenària, de Canal Blau.

La posada en marxa del centre d’oci preveu recuperar les sales de cinema, tancades des de juliol de 2015. L’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha mantingut contactes amb la nova propietat, que preveu reactivar l’espai, amb una superfície total de 23.000 metres quadrats, amb nous locals recreatius. L’alcaldessa Neus Lloveras valora positivament la inversió de Titan a la ciutat. La nova oferta lúdica complementarà l’activitat comercial que es preveu desenvolupar en el sector Masia en Barreres. “El projecte de parc comercial previst en aquesta zona ha estat un factor clau per atraure la nova inversió”, ha afirmat.

La nova propietària és una societat d’inversió dedicada a la promoció i reposicionament d’actius immobiliaris. Titan ha encarregat a l’empresa Larry Smith, especialitzada en gestió i comercialització de centres d’oci, l’impuls i desenvolupament del nou espai Nova Center de Vilanova i la Geltrú.