Vilanova i la Geltrú presenta un Nadal ple de novetats sota el lema “Dies Màgics, Nits Màgiques”

Entre les accions més destacades, l'alcaldessa Neus Lloveras anunciava que TV3 emetrà la cavalcada dels Reis Mags en directe des de la capital del Garraf

L’alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, conjuntament amb el regidor de promoció Econòmica i portaveu de govern, Jordi Medina, i  de la regidora de Cultura, Adelaida Moya, han estat els encarregats de presentar en una roda de premsa les principals novetats del Nadal. Està previst que els actes comencin l’u de desembre amb l’encesa de les llums i la XVII Biennal del Pessebre Català.

Lloveras  confessava que el programa d’enguany ha estat molt treballat i que s’ha elaborat amb l’objectiu d’atreure tant a gent de fora com als mateixos vilanovins. “Vilanova i la Geltrú, com a Capital Comercial del Penedès, vol transmetre la màgia que generen els dies del Nadal i volem que tothom la percebi amb totes aquestes activitats que ens acompanyaran”, aclaria l’alcaldessa. Així mateix, al final de la sessió, Lloveras anunciava que TV3 emetrà en directe la cavalcada dels Reis Mags des de Vilanova i la Geltrú.

Al seu torn, el portaveu, Jordi Medina, presentava amb més detall aquest programa d’activitats que anirà des del primer de desembre fins al sis de gener. Medina destacava la importància dels infants en aquestes festes “És per això que quasi totes les activitats giren al voltant d’ells” i la voluntat de projectar Vilanova i la Geltrú a la Catalunya interior, tot i assenyalar que aquesta campanya de Nadal serveix per dinamitzar el centre econòmic i comercial de la ciutat.

La regidora de cultura, Adelaida Moya, s’encarregava d’explicar les principals novetats com la projecció en 3D a la façana de l’Ajuntament dels elements que integren la Màgia del Nadal, la XVII edició Biennal Pessebrista, o el Foto Pessebre. Un pessebre interactiu i dinàmic on hom podrà crear la pròpia instantània dins l’escena més popular de les festes nadalenques. Tot això, sense oblidar la resta d’activitats que es realitzen com la Vela del Patge Eliseu, els pastorets o el tradicional pessebre de la plaça de la Vila, entre d’altres. Per a més informació dels actes, trobareu el programa sencer a la pàgina de l’Ajuntament.