S’ajorna la reobertura dels multicinemes de Vilanova i la Geltrú per la “desconfiança” dels proveïdors

L'empresa negocia amb els subministradors, que recelen després que s'hagi difós una informació relativa a una ordre judicial per abandonar el complex

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts
Els multicinemes dels afores de Vilanova i la Geltrú no reobriran aquest proper divendres. Tot i que l’empresa Brosnann Creacions havia anunciat la posada en marxa del projecte Garraf Cinemes, aquest dimecres ha posposat la inauguració per la “desconfiança” que li han expressat els proveïdors. El motiu, explica la companyia en un comunicat, són les informacions publicades a ‘DV Digital’ on es senyala que la firma hauria rebut un requeriment judicial per abandonar les instal•lacions, a petició dels creditors hipotecaris de l’immoble. Brosnann Creacions, però, nega que existeixi el requeriment i negocia amb els proveïdors per tirar endavant la reobertura. La companyia insisteix que fa tres anys que va signar amb Lauren Garraf –propietària del complex- un contracte d’arrendament i acusa els creditors de l’anterior negoci de no voler-ne reconèixer la validesa “perquè volen dur a terme un projecte propi per explotar els cinemes”.
Al comunicat, Brosnann Creacions apunta que “les darreres informacions aparegudes en relació a litigis i requeriments judicials han generat una gran desconfiança en el sector de serveis i proveïdors cinematogràfics” i lamenta que aquests subministradors “demanen unes garanties en forma d’avals econòmics molt elevats que fan inviable l’exhibició de cinema per a aquest divendres”.

Al mateix temps, insisteix que el contracte d’arrendament signat fa tres anys és vàlid per explotar les sales la resta del complex d’oci. Javier Pereira, administrador de la companyia impulsora de Garraf Cinemes, critica que els creditors de Lauren Garraf hagin mogut fitxa just ara per aturar el projecte: “Durant els dos últims anys que Brosnann ja ha disposat del contracte no han fet res per impedir l’explotació del complex i ara, veient el suport de la ciutadania davant l’anunci d’obertura dels cinemes, no fan més que posar pegues”, lamenta.

En aquest sentit, Pereira ha avançat que els serveis jurídics de l’empresa estan estudiant emprendre accions legals per demanar responsabilitats penals pel que consideren que està sent una campanya de difamació. “Han trucat a tots els proveïdors donant informació incorrecta per generar confusió i impedir que puguem tancar acords comercials”, ha assegurat.

Tot i les discussions i la manca d’entesa amb els proveïdors, Brosnann Creacions ha assegurat que la setmana vinent informarà sobre l’obertura dels cinemes.