Obres de millora del paviment del carrer del Correu de VNG

Els treballs començaran dilluns 13 de gener, i és previst que s'allarguin fins al 6 de març

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts
Imatge del Carrer Correu. Cedida

La setmana vinent s’iniciaran les obres de millora al paviment del carrer del Correu, entre el carrer de Santa Eulàlia i la rambla de Josep Tomàs Ventosa. El paviment presenta desperfectes, com depressions o clots al voltant de les tires transversals de llambordes, i també forats enmig de les franges d’asfalt.

Els treballs consistiran en substituir les franges d’asfalt deteriorades en tot el tram, excepte a la plaça Miró de Montgròs, on se substituirà l’asfalt per llambordes, tal i com s’havia previst al projecte original.

Per altra banda, també s’arranjarà la cruïlla amb el carrer del Col·legi, i la vorera del mateix carrer del Correu amb la rambla de Josep Tomàs Ventosa, on es repararan les llambordes existents.

L’obra té un afectació vertical al carrer del Correu. No s’hi podrà circular, exceptuant l’accés pels carrers tranversals per accedir als guals, i que, per evitar que quedin en cul de sac, seran de doble sentit de circulació. Puntualment no es podrà accedir als guals amb el vehicle.

Els treballs es faran en diferents fases amb la finalitat de reduir l’afectació: del 13 fins al 31 de gener s’actuarà entre els carrers de Santa Eulàlia i del Col·legi. Del 3 fins al 14 de febrer, al tram entre els carrers del Col·legi i del Codonyat; i del 17 de febrer fins al 6 de març, entre el c. del Codonyat i la rambla de Josep Tomàs Ventosa.

Una de les afectacions més importants pel que fa al trànsit de vehicles serà l’arranjament de la cruïlla del carrer Correu amb el carrer del Col·legi. Aquesta fase està prevista del 24 de febrer al 6 de març.

L’obra va lligada a d’altres modificacions planificades o executades per reduir el trànsit de creuament pel centre de la ciutat, que han de millorar la convivència entre els vianants i els vehicles. Per altra banda, la intervenció és necessària per eliminar el risc per als vianants i pels mateixos vehicles que suposen els clots en tot el recorregut.