Nova campanya de donació de sang a Vilanova i la Geltrú

Es farà els dies 14 i 15 de setembre a les instal·lacions del Pòsit

Imatge d'una donació de sang. ACN

Vilanova i la Geltrú acollirà els dies 14 i 15 de setembre una nova campanya de donació de sang. La ciutat se suma així al conjunt de municipis catalans que han ofert espais per tal de garantir el ritme de donacions, que continuen sent necessàries durant l’epidèmia, així com per a tractaments de càncer, accidents, intervencions, etc.

Les donacions es faran a les instal·lacions del Pòsit de Pescadors, (carrer dels Magatzems Nous, 17) de les 10 a les 14 hores i de les 17 a les 21 hores. Les persones interessades cal que reservin hora al web donarsang.gencat.cat

El Banc de Sang i Teixits, segueix les mesures de prevenció i seguretat, i les aplica al conjunt de les seves campanyes. El Coronavirus no es transmet per la sang, sinó per via respiratòria, de manera que el procés de donació i transfusió compta amb la seguretat habitual. La donació de sang és una de les activitats imprescindibles que la ciutadania pot fer per afavorir el funcionament del sistema sanitari i l’atenció als pacients dels hospitals.