La Vilanova NightRun escalfa motors i manté obertes les inscripcions fins aquest cap de setmana

La cursa nocturna de cinc quilòmetres se celebrarà el dissabte 17 de novembre

Dissabte 17 de novembre la façana marítima de Vilanova i la Geltrú serà l’escenari de la cursa nocturna Vilanova NightRun. Una prova de caràcter anual, organitzada per Evasión Runing, que transcorre per un circuit apte per a tota classe d’atletes.

La cursa té dues modalitats, una per a adults i una per a infants. La sortida de la Cursa Infantil d’1 quilòmetre es farà a les 18.15 hores, mentre que la sortida de la Cursa de 5 quilòmetres serà a les 19 hores. La sortida i arribada estarà situada a la plaça de la Mediterrània.

Les inscripcions es mantenen obertes fins al cap de setmana. Si es realitzen de manera presencial a la botiga Evasion Runing, l’últim dia és el dissabte dia 10 de novembre. El termini per fer la inscripció per internet acaba diumenge 11 de novembre a les 23.59 hores.

Els dorsals i la bossa del corredor/a es poden recollir el divendres dia 16 i el dissabte 17 al matí, a la botiga, o bé el dissabte a partir de les cinc de la tarda a la zona de sortida de la plaça de la Mediterrània. Per la recollida dels dorsals caldrà presentar el DNI.