Jesús Santamaría és el nou secretari General de PODEM VNG

La formació d'esquerra assegura que el resultat és el fruit d'un procés d'eleccions primàries

Imatge del Cercle Podem
COMUNICAT PODEM VILANOVA I LA GELTRÚ
Durant aquests dies les inscrites de Podem a la nostra ciutat hem decidit qui  serà el secretari general de Podem VNG i el projecte polític per encarar el nou cicle. Un cop finalitzat volem transmetre els següents punts:
– La nostra enhorabona a Jesús Santamaría, company escollit com a secretari general.
– Celebrar que amb l’elecció d’una direcció local es consolida el nostre projecte a Vilanova i la Geltrú, demostrant que Podem té molt a dir a la política vilanovina.
– Celebrar que el procés de primàries, a diferència d’altres desafortunades experiències viscudes arreu del territori, s’ha celebrat en ambient de companyonia entre totes les candidates, demostrant que es pot confrontar idees i projectes de forma sana i integrar totes les idees dins de Podem.
– Tant el cercle, com el nou SG ens emplacem ara a treballar a través de SOM VNG per portar el canvi a la nostra ciutat i construir un projecte guanyador capaç de capgirar les polítiques municipals i posar-les al servei de la gent.
Convidem a totes les veïnes de la nostra ciutat a seguir participant de les nostres trobades obertes, recordem que “la política o la fem nosaltres o ens la faran contra nosaltres!”.