Glòria Garcia, nova presidenta del PDeCAT a Vilanova

Garcia s’ha imposat a la candidatura de Conrad Rovira amb prop del 80% dels vots

Imatge de Gloria Garcia. Cedida

La política vilanovina, que fins fa tres mesos era regidora a l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, i presidenta del Consell Comarcal del Garraf, s’ha convertit aquest vespre en la nova presidenta del PDeCAT a la ciutat, després de guanyar per àmplia majoria, les eleccions primàries de la seva formació política.

Les votacions s’han fet en el marc d’una assemblea local, que ha celebrat la formació sobiranista, en una sala plena a vessar. Garcia, que ha comptat amb el suport de la portaveu municipal de JxCat, Blanca Albà; s’ha imposat a l’altra candidatura amb prop del 80% dels vots.

La nova presidenta del Partit Demòcrata, a la capital del Garraf, ha volgut fer molt d’èmfasi en l’equip que l’acompanya, tot destacant-ne les diferents sensibilitats polítiques que reuneix, i la combinació entre experiència i joventut que s’hi troba.

En les seves primeres declaracions, Glòria Garcia ha afirmat que ‘’el partit és ben viu i això ho demostra l’elevada participació dels nostres associats en aquestes votacions’’. També ha assegurat que el nou executiu es posarà a treballar, d’immediat, per aconseguir tots els objectius marcats.