Finalitza la construcció del Circuit Municipal de Ciclisme de Vilanova i la Geltrú

La primera fase ja ha acabat i només queden pendents detalls de finalització d'obra

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
Imatge del nou circuit de ciclisme de Vilanova i la Geltrú. Foto: Aj. VNG.

Vilanova i la Geltrú ja té un Circuit Municipal de Ciclisme. Un cop acabats els treballs d’asfaltat i realitzat el tancament del perímetre només queden pendents detalls de finalització d’obra, com el pintat dels carrils i de les ratlles laterals, que s’acabarà avui mateix, la col·locació de l’enllumenat i la creació de dos accessos d’entrada i sortida per a serveis i emergències. Detalls que s’acabaran durant els pròxims dies i que permetran que en poques setmanes el circuit ja pugui ser utilitzat pels integrants de l’Escola de Ciclisme de Vilanova i la Geltrú.

Per la regidora d’Esports, Blanca Albà, la posada en funcionament de la nova instal·lació permet donar resposta a una vella demanda per part del col·lectiu ciclista. “La nostra és una ciutat que té una llarga tradició ciclista, de la qual han sortit grans noms a nivell internacional. Esperem que el circuit que ara posem en funcionament serveixi per ajudar a fomentar la base d’aquest esport per seguir creixent.”

La primera activitat oficial que es farà al nou circuit consistirà en una Màster Class exclusiva per a dones, a càrrec de l’experimentada ciclista vilanovina Dèbora Gálvez. La sessió es farà dissabte 28 d’octubre al matí, coincidint amb la celebració de la Marxa Cicloturista Foix Ride.