El PSC Vilanova i la Geltrú considera com a necessàries les actuacions aprovades pel Ple al voltant del PIINA

Vam portar a ple la moció d’urgència del Consorci de Serveis a les persones per demanar diàleg i transparència davant d’una situació confusa pels treballadors

Imatge del PSC Vilanova i la Geltrú a la roda de premsa. Foto: Jordi Nieto

Aquesta tarda el Partit Socialista de Vilanova i la Geltrú ha ofert una roda de premsa per exposar les qüestions tractades a la sessió plenària de dilluns al consistori vilanoví.

El portaveu del partit i primer secretari de l’Alt Penedès i  Garraf, Juan Luis Ruiz, valorava positivament l’aprovació dels resultats de la comissió d’investigació al voltant del PIINA, sobretot pel fet que va ser aprovada per unanimitat i recorda que des que es va presentar la moció per fer la revisió l’any passat, ja es va aconseguir que prosperes amb el mateix resultat.

Així doncs, Ruiz acusa el PdeCat d’haver actuat amb frivolitat en el moment  que han votat a favor de tot el que s’ha reprovat, quan ells van ser els encarregats d’abolir la pacificació dels carrers del Nucli Antic i executar les mesures que ara se’ls hi han reprovat.  El primer secretari de l’Alt Penedès i Garraf considerava necessària l’aliança entre tots els partits i organitzacions per revertir la situació en aquesta zona de la ciutat. En referència al caramel de comparsa amb embolcall sostenible, considera que és una acció oportuna i adequada, tant com necessària per al medi ambient.

Pel que fa a la moció amb caràcter d’urgència presentada pel PSC  i aprovada  ahir sobre el Consorci de Serveis a les persones, la regidora, Gisela Vargas, aclaria que es va presentar la moció per demanar diàleg i transparència davant d’una situació confusa pels treballadors i on no hi ha hagut resposta per part de l’alcaldessa. De la mateixa manera, Vargas assegurava que des del mes de maig no se’ls ha notificat res al respecte i que l’única opció que es plantejava aleshores era la de dissoldre el Consorci i que adoptés una nova forma jurídica.  La primera secretària del PSC Vilanova cloïa la seva intervenció anunciant que en un termini de quinze dies havien de rebre resposta per part del govern.