El Juanita’s Vilanova Beach Sports Festival arriba el 6 i 7 de juliol a la platja de Ribes Roges

Ja s'han obert les inscripcions per apuntar-se a una gran varietat d'esports de lliscament, tant d'aigua com de terra i aire

Imatge del cartell oficial. Foto: Aj. VNG

Un any més, i ja en van 7, la platja de Ribes Roges es converteix durant un cap de setmana en l’escenari dels esports de lliscament.

El Juanita’s Vilanova Beach Sports Festival se celebrarà enguany els dies 6 i 7 de juliol, i les inscripcions a les activitats ja es poden fer a la pàgina web www.juanitasvilanova.cat, on hi ha tota la informació i la programació del Festival.

Surf, stand up paddle, vela lleugera, caiac, llaguts, estels acrobàtics… són algunes de les activitats que es podran gaudir. La regidora d’Esports, Blanca Albà, ha recordat en l’acte de presentació que “a banda de les activitats, que cada any varien perquè tothom pugui tastar de tot, enguany estem molt satisfets de comptar amb la participació d’una escola de surf inclusiu, que ens ajuda a l’objectiu d’oferir un festival obert a tothom”.

Des de l’organització, Mònica Coll ha parlat d’algunes de les novetats més destacades, com la possibilitat de provar l’hidrofoil board, o la competició internacional d’estels acrobàtics, que respon al creixement que ha experimentat cada any l’exhibició d’estels.

També ha destacat la implicació de totes les entitats relacionades amb el festival, amb seu a la mateixa platja de Ribes Roges o en altres espais de la ciutat, que participen de manera voluntària al Juanita’s, com a activitat promocional.

En aquest sentit, Víctor López de l’escola de surf Wave addict ha explicat que enguany oferiran, a més del surf i l’stand up paddle, activitats molt novedoses i espectaculars com l’hidrofoil o l’ocean Pilates. Salvador Alba, de Hobbysport, ha dit que després de 7 anys d’experiència en el Juanita’s, enguany centraran els esforços en una masterclass de scooter perquè els més jovenets aprenguin a fer acrobàcies amb el patinet.

A la roda de premsa també hi ha participat un dels participants assidus al festival, Adrià Dichós, que ha recomanat a petits i grans que no es perdin les activitats que es fan amb el mar com a escenari, com les exhibicions de rescat aquàtic caní.

El festival, que enguany compta amb un cartell dissenyat per Raúl Ramos de Cocolia que mostra dues mans convertides en onada, té uns preus molt populars, majoritàriament d’entre 3 i 5 euros.

Amb l’objectiu que la platja de Vilanova segui un referent pel que fa als esports de lliscament, enguany es posen a la venda 2.500 tiquets.