Carlos Remacha: “Els governs municipals els hi ha costat molt apropar-se als barris perifèrics de Vilanova”

El candidat del PP critica la deixadesa per part del govern municipal d'aquests barris i proposa revisar el contracte de neteja de Vilanova per a assolir les necessitats de tots els barris, a més de recuperar la policia de barris

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
Imatge del candidat del PP atenent als mitjans. Cedida

El candidat del Partit Popular a Vilanova i la Geltrú, Carlos Remacha, ha criticat la deixadesa per part del govern municipal de tota la ciutat, sobretot dels barris perifèrics.

En declaracions als mitjans, Remacha ha explicat que la manca de neteja en la qual es troba tota la ciutat augmenta en els barris perifèrics i ha denunciat la deixadesa en què es troben els diferents barris on “falten les tapes del clavegueram, dels fanals i hi han carrers aixecats”. El candidat popular es compromet a “començar a treballar des de el dia 1 en el nou contracte de neteja que revisi les necessitats de tots els barris per canviar la manca de neteja”.

Remacha, també ha denunciat la manca de seguretat dels barris deguda a la pèrdua de la policia de barri que era “un contacte directe de l’Ajuntament amb els veïns i una forma de donar més seguretat als barris”.
“La policia necessita recursos per a poder realitzar el seu servei”.

El candidat a l’alcaldia, Carlos Remacha, ha demanat als veïns que “es mullin per Vilanova i confiïn en el Partit Popular per a millorar la ciutat en aquests propers 4 anys”.