19 establiments participen a la ruta de les tapes de Vilanova

L'Ajuntament dóna suport a una iniciativa que pretén ajudar un sector tocat per la crisi

Des d’aquest dijous 17 de setembre i fins al 4 d’octubre, Vilanova i la Geltrú acull la ruta de les tapes “Streeat” de San Miguel. Una iniciativa que enguany surt de la tradicional “tapa i quinto” per oferir un menú de tapes: quatre tapes i quatre quintos per 15 euros. En total hi participen dinou establiments del Gremi d’Hostaleria de Vilanova i la Geltrú, dos d’ells ofereixen l’opció del menú gastronòmic, amb una mitjana de cervesa, per 25 euros.

Conxi Martínez, regidora d’Intervenció i Tresoreria i d’Empresa i Innovació, ha volgut ser a la presentació de la ruta, on ha recordat que “des de Promoció Econòmica sempre hem estat al costat del Gremi d’Hostaleria i amb tot el sector d’activitat econòmica de la ciutat, per això celebrem que una vegada més San Miguel faci equip amb el Gremi, especialment en aquests moments difícils per a aquest sector”.

La regidora ha explicat que, a banda d’aquesta campanya, “ja estem treballant en la “Destapa’t Vilanova”, la campanya que es porta a terme durant la Fira de Novembre, i en altres campanyes gastronòmiques per donar suport al Gremi, que ha quedat tocat durant la campanya d’estiu. Ara ens toca revifar el sector”.

La ruta de les tapes d’aquest any està adaptada a les mesures de seguretat i higiene per prevenir la Covid-19, per això no hi ha un llibret físic, sinó un codi QR per descarregar-se el llibret i veure els establiments participants. Enguany tampoc es posaran segells de cada establiment pel mateix motiu.

El president del Gremi d’Hostaleria de Vilanova i la Geltrú, Jordi Gasol, ha recordat també la importància de potenciar i dinamitzar el sector per tirar endavant en moments una mica difícils. A l’acte de presentació hi ha assistit també Giorgio Pallanza, gestor de desenvolupament de mercat d’hostaleria de San Miguel, i s’ha fet una ruta per alguns dels establiments per degustar les diferents tapes.