Vilanova es prepara per viure la diada de Sant Jordi al carrer

El dia del llibre i la rosa seguirà tots els protocols i mesures necessàries

L’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú prepara la celebració de la diada de Sant Jordi de forma segura, en el marc de la situació sanitària causada per la Covid-19. D’aquesta manera, enguany el 23 d’abril les parades tornaran al carrer, però es concentraran a la plaça del Mercat.

A diferència de com se sol celebrar la diada i per raons sanitàries, la jornada serà exclusivament professional; només hi participaran llibreries, editorials i floristeries de la ciutat, i no hi haurà crida oberta a entitats. Les parades es distribuiran garantint la distància de seguretat establerta per la normativa vigent per tal de respectar el pas de vianants.

L’Ajuntament està treballant en la definició els protocols de seguretat sanitària, similars als d’un format de mercat, amb control d’aforament i amb un circuit d’entrada i sortida. Aviat s’informarà a la ciutadania de les mesures i protocols definitius, horaris i altres dades d’interès.

Els professionals del sector del llibre i de la rosa que vulguin participar al mercat de Sant Jordi s’han de posar en contacte amb la Regidoria d’Espai Públic adreçant-se a espaipublic@vilanova.cat o trucant al telèfon 938140000 ext. 4111.