Un ferit lleu en la deflagració d’una estufa exterior a Sitges

A Badalona, els veïns d'un edifici han evacuat l'immoble per un incendi en un balcó

Imatge recurs d'un camió de Bombers de la Generalitat.

Una persona ha resultat ferida lleu aquest migdia per la deflagració d’una estufa exterior a la planta baixa d’un local de tres plantes al carrer Balbins de Sitges (Garraf), segons els Bombers. Els fets han tingut lloc cap a dos quarts de dues i la persona ha estat evacuada a un centre sanitari pel Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Dues dotacions dels Bombers han anat a l’indret però quan han arribat ja no hi havia flama. En una altra actuació, a tres quarts de quatre de la tarda a Badalona, els veïns d’un edifici del passatge Riu Llobregat han evacuat l’immoble per un incendi en un balcó. Ha cremat un arbre de Nadal, una bicicleta i un tendal de plàstic. Hi han treballat tres dotacions dels Bombers i cap persona ha resultat ferida.

A Sant Pol de Mar (Maresme), una fuita d’aigua exterior s’ha filtrat per parets, sostres i forjats de dues finques del carrer Riera. Els Bombers han estat avisats a les deu del matí. La filtració ha afectat la planta baixa i dues plantes on hi havia habitatges, un bar i un garatge. El cos d’emergències hi ha enviat tres dotacions, que han inspeccionat la zona. Els efectius s’han retirat un cop han constatat que no hi havia risc.

Finalment, cap a tres quarts de deu del matí al carrer Magnòlies de Sant Quirze del Vallès han caigut uns tres metres lineals d’un mur de 5 de llarg i 5 d’alçada que feia de tancament perimetral d’una finca. Els Bombers hi han enviat una dotació que ha sanejat i abalisat la zona.