Sitges tanca avui un Carnaval atípic

El darrer programa de Telefot inclou la lectura del testament, a càrrec dels emissaris dels Carnestoltes i les Reines del passat

Sitges tanca avui, Dimecres de Cendra, un Carnaval atípic, marcat per l’actual situació sanitària i viscut, principalment, a través de les pantalles amb la programació oferta per Telefot a  les xarxes socials. Dimecres de Cendra és dia de Testament i la Comissió de Carnaval ha preparat el darrer dels programes, en el que els emissaris dels espectres dels Carnestoltes i les Reines del passat, seran els encarregats de llegir el testament, aquest any a càrrec de la pròpia Telefot.

Tot i el final del Carnaval, l’exposició ‘De Dijous Gras a Dimecres de Cendra’ romandrà oberta fins el 28 de febrer, a la primera planta del Miramar – Centre Cultural. La mostra repassa amb imatges, cartells, disfresses i altres elements els principals actes, actuals i desapareguts, de la celebració, i es pot visitar els divendres de les 16 a les 19 hores, i dissabtes, diumenges i festius, de les 11 a les 14 hores i de les 16 a les 19 hores.

Avui finalitzen el 4t Concurs de façanes, balcons i finestres, i el concurs d’aparadors ‘Ens vestim de Carnaval’, en el que han participat diferents colles exhibint disfresses d’anys anteriors i guarnint els comerços del centre vila i el Poble Sec. Les propostes guanyadores es donaran a conèixer, demà dijous, a través de les xarxes oficials del Carnaval de Sitges.