Sitges és una de les 10 destinacions Biosphere present a FITUR

L’alcalde de Sitges, Miquel Forns, i la regidora de Promoció Econòmica, Turisme i Platges, Aurora Carbonell, presentaran Sitges com a Destinació Biosphere a Fitur. La Fira Internacional de turisme més important d’Espanya obre portes aquest dimecres a Madrid i finalitzarà diumenge

Sitges participarà a la 39a edició de Fitur, la Fira de Turisme Internacional, que s’inaugura aquest dimecres a Madrid i s’allargarà fins al diumenge 27. Es tracta de la trobada dels professionals del turisme més important de l’estat on es defineixen les línies de treball, estratègies i aliances empresarials amb la finalitat de dinamitzar i reforçar l’activitat turística per atendre les demandes canviants del mercat. L’alcalde de Sitges, Miquel Forns; la regidora de Promoció Econòmica, Turisme i Platges, Aurora Carbonell, i equip tècnic assistiran al certamen amb l’objectiu de reforçar la marca turística de Sitges i establir vies de col·laboració amb altres institucions i empreses.

La delegació sitgetana presentarà Sitges com a destinació Biosphere en un acte que tindrà lloc el dia 24, a les 12.30 hores, al Pavelló 9 – Estand 9A04. Durant la presentació es desenvoluparà el projecte del Parc de Santa Bàrbara. També es promocionarà l’oferta cultural de la vila, l’ampli ventall hoteler i el calendari d’esdeveniments que ofereix la vila, entre els quals, es destacarà el nou festival de música Jardins de Terramar que enguany celebrarà la seva segona edició.

L’objectiu és, tal com recorda la regidora de Promoció Econòmica, Turisme i Platges, Aurora Carbonell, “seguir posicionant Sitges tant a nivell de marca, com per trobar els millors aliats per vendre la destinació en els segments i plataformes més adequades”. Aurora Carbonell destaca que enguany “per primera vegada tenim doble presència en aquest certamen internacional. Per una banda estarem a l’estand de l’Agència Catalana de Turisme sota el paraigua de Diputació de Barcelona, i també a l’stand de les deu destinacions Biosphere, entre les quals es pot trobar també Barcelona i Lanzarote”.