Les rues del Carnaval de Sitges seguiran totes el mateix recorregut

Les rues infantils del Carnaval de Sitges faran el mateix itinerari que les de les adults, un cop s’ha atès la petició de darrera hora de les entitats

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Les rues infantils del Carnaval de Sitges, que se celebraran diumenge 11 i dimarts 13 de febrer, canviaran aquest any el seu recorregut, seguint el mateix recorregut que els adults. Les dues rues dels més petits sortiran del capdavall de l’avinguda Sofia i passaran pel passeig de la Ribera (banda de mar), el monument al Greco, el passeig de la Ribera (banda de muntanya), Bassa Rodona, plaça del Pou Vedre, Espalter, Sant Francesc i Cap de la Vila.

Aquest recorregut s’ha decidit en els darrers dies, un cop s’ha tingut en compte el parer de les entitats, contràries a la proposta que es va llançar la setmana passada. La proposta era començar pel Cap de la Vila i acabar al capdavall de l’avinguda Sofia, passant per Parellades, Marquès de Montroig i Primer de Maig. L’itinerari finalment escollit evita els problemes organitzatius i logístics que comportava tenir dos recorreguts diferents. Segons la regidora de Cultura, Tradicions i Festes, Rosa Tubau, “hem recollit les demandes de les entitats perquè el que volem és que el Carnaval funcioni el millor possible”.

A diferència del que s’havia fet sempre, el nou recorregut de la rua infantil permet tenir un circuit obert per millorar la seguretat i facilitar la mobilitat de participants i carrosses. D’aquesta manera, tal com explica l’alcalde de Sitges, Miquel Forns, “el nou recorregut per a les rues infantils es posarà en funcionament després de l’èxit l’any passat amb les rues dels adults en què ja es va estrenar la fórmula del circuit obert. Això permet tenir permeabilitat en cas d’haver de necessitar entrar vehicles d’emergències”.