Divendres, 21 de juny de 2024
És notícia

L’alcaldessa de Sitges i el regidor de Salut es reuneixen amb la consellera de Salut per exposar la situació del CAP

Avatar photo

La trobada ha tingut lloc arran de la petició de l’Ajuntament de Sitges i amb l’objectiu de tractar la situació actual del CAP, les farmàcies i els serveis assistencials

Imatge de la reunió amb la consellera de Salut. Foto: Aj. Sitges

L’Alcaldessa, Aurora Carbonell, i el regidor de Salut, David Martínez, s’han reunit aquesta setmana passada amb la consellera de Salut, Alba Vergés, per tal de parlar sobre la situació actual del Servei d’Atenció Primària (CAP), sense servei d’urgències nocturnes des del 2011.

Durant la trobada també s’ha tractat sobre el servei de guàrdia de les farmàcies al municipi i els serveis assistencials a Sitges, amb la finalitat, segons explica el regidor David Martínez, “de trobar solucions i millorar els serveis que s’ofereixen actualment”. Tanmateix, la reunió també ha servit per parlar sobre les millores que el departament de Salut estudia implementar en els propers mesos.

Sitges compta amb un Centre d’Atenció Primària, ubicat a l’avinguda Camí dels Capellans, i vuit farmàcies. L’any 2011, el CAP de Sitges es va veure afectat per la reducció del pressupost de Salut de la Generalitat i, juntament amb 45 centres d’atenció primària d’arreu de Catalunya, va perdre el servei d’urgències 24 hores.

La mesura va tenir com a conseqüència la reestructuració dels torns de farmàcies, que també van deixar d’oferir serveis de guàrdia de 24 hores.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Tot a punt per la Festa Major de Sant Pau

Notícia següent

La nova programació dels Centres Cívics ofereix més de 1.600 places en 120 activitats

Notícies relacionades