La Policia Local de Sitges denuncia 53 persones per incomplir les restriccions de mobilitat

Del dilluns 2 de novembre al diumenge 8 de novembre, la Policia Local ha sancionat 53 casos, 45 dels quals han estat entre divendres i diumenge

La Policia local de Sitges ha sancionat 53 persones en aquesta darrera setmana, del 2 al 8 de novembre, per no complir amb les mesures de restricció de la mobilitat imposades per lluitar contra la COVID19.

Entre dilluns i dijous es va procedir a denunciar 8 casos d’incompliment del confinament nocturn, que marca que no es pot estar al carrer entre les 22h de la nit i les 6h del matí, sense causa justificada.

La gran majoria de les denúncies, però, ha arribat el cap de setmana. Entre divendres i diumenge, la Policia local ha hagut de sancionar 45 persones, la gran majoria ahir diumenge, quan la xifra va arribar als 33 casos, fruit d’un dispositiu especial. Aquestes són denúncies relatives exclusivament a l’incompliment de les mesures de confinament municipal (d’aplicació els caps de setmana) i de confinament nocturn (cada dia, de 22h a 6h).

El regidor de Governació, Josep Maria Martínez, agraeix “la col·laboració ciutadana en el compliment generalitzat de les mesures sanitàries i de seguretat” i fa una crida a la ciutadania “a seguir respectant aquestes mesures que són restrictives, però necessàries per la lluita contra la COVID19”. En aquest sentit, el regidor recorda que “si hi ha un motiu justificat i excepcional per trencar els confinaments decretats, cal que es pugui acreditar amb algun document davant dels possibles controls policials”.