Dimarts, 23 d'abril de 2024
És notícia

La ciutadania pot consultar el cens electoral a www.sitges.cat fins el 7 d’octubre

Avatar photo

La consulta permet comprovar el col·legi electoral, districte, secció i mesa on s'ha d'anar a votar per a les properes eleccions del 10 de novembre

Els ciutadans i ciutadanes de Sitges ja poden consultar a través de la pàgina www.sitges.cat el cens electoral per a les properes Eleccions Generals del 10 de novembre. Per comprovar si les dades dels electors són correctes, només cal introduir el número de DNI i la lletra per separat en les caselles corresponents.

La consulta permet veure el col·legi electoral, el districte, la secció i la mesa on s’ha d’anar a votar per a les eleccions. Si el procés electoral permet la participació de persones estrangeres i aquestes no disposen de NIF cal que indiquin el seu NIE, posant la lletra inicial en l’apartat indicat. També es pot fer la consulta del cens trucant al 010.

Les persones que necessitin fer alguna reclamació tenen temps a fer-ho fins el mateix dia 7. En cas que es detecti que s’ha de fer alguna modificació del cens, cal adreçar-se a l’Oficina d’Atenció Ciutadana, situada al carrer Nou.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Vilanova i la Geltrú se suma un any més a les Jornades Europees de Patrimoni

Notícia següent

Sopar de gala dels veterinaris lleidatans a la Llotja

Notícies relacionades