Junts per Sitges presenta oficialment la seva candidata per a les eleccions municipals

L'alcaldable Mònica Gallardo ha estat acompanyada per Elsa Artadi en el seu acte de presentació. Gallardo ha assegurat tenir un programa engrescador que pensa projectar el millor Sitges en els propers anys

Imatge de Mònica Gallardo minuts abans de l'acte de presentació. Foto: Jordi Nieto

Junts per Sitges ha realitzat l’acte oficial de presentació de Mònica Gallardo com a candidata a l’alcaldia de la localitat per a les properes eleccions municipals del mes de maig. El Gran Saló del Teatre Casino Prado Suburense ha acollit la presentació de la candidatura on també hi han assistit membres del govern de la Generalitat com la consellera de Presidència, Elsa Artadi, el president de la Diputació de Barcelona, Marc Castells i l’encara batlle del municipi,  Miquel Forns.

Mònica Gallardo va ser escollida per unanimitat com a cap de llista en una  assemblea local del PDeCat celebrada el darrer mes de novembre i després de sotmetre’s a un procés de primàries. L’alcaldable és l’actual Directora de Comunicació de la Diputació de Barcelona. i durant el llarg de la seva trajectòria professional, també va ocupar el mateix càrrec a l’Ajuntament de Sitges.

L’acte que ha congregat a més de tres-centes persones ha comptat amb els parlaments de Miquel Forns, Marc Castells i Elsa Artadi, qui  no han dubtat en  assenyalar a Gallardo com a la millor opció possible per assolir el repte de ser la primera alcaldessa de la història del municipi. Així mateix, la presentació de la candidatura ha viscut un dels moments més àlgids amb la projecció en exclusiva d’un vídeo enregistrat dies enrere, on hi apareixia la cap de llista entrevistant a Carles Puigdemont.

Mònica Gallardo ha assegurat que vol ser l’alcaldessa “pel fet de ser de Sitges, perquè és el poble on hi tinc l’ànima i perquè tinc un projecte molt engrescador que posarà per damunt de tot a les persones i que pensa projectar el millor Sitges en els propers anys”. Entre els principals punts forts del seu programa electoral, Gallardo ha destacat la prioritat d’intervenció en l’entorn, la via pública i la neteja. A més a més, també ha mostrat el seu compromís en incrementar l’oferta d’habitatge públic i en evidenciar encara més el paper que juga Sitges com a capital cultural a través de la creació del Centre Públic de les Arts.

Pel que fa a la llista que l’acompanyarà el proper vint-i-sis de maig, la candidata ha anunciat que serà presentada en pocs dies i que estarà formada per gent molt implicada, que té identitat sitgetana i  que demana el millor per al futur de la vila.