Dimecres, 24 de juliol de 2024
És notícia

Jornada tranquil·la a Sitges durant la vaga del 18-O

Avatar photo

Durant la segona part de la jornada, va anar disminuint la presència d'establiments tancats a la localitat

Sitges ha secundat divendres la vaga convocada pels sindicats Intersindical-CSC i Intersindical Alternativa de Catalunya (IAC). El sector comercial de Sitges presentava molts comerços tancats als carrers de l’eix comercial, amb alguns establiments oberts del sector de la restauració i alguns pocs comerços amb la reixa mig abaixada.

En el sector de l’ensenyament, aproximadament tres quartes parts dels alumnes no assistien  als centres educatius, així com entre un 90 i un 50% dels professors, en funció del centre. A tall d’exemple, l’Escola Esteve Barrachina ha rebut 106 alumnes d’un total de 452, mentre que a l’Escola Maria Ossó han assistit a classe 140 alumnes d’un total de 436.

A nivell de mobilitat, no es van detectar incidències. Es percebia la circulació habitual d’automòbils, inclosa l’activitat a les àrees de càrrega i descàrrega de mercaderies.

Als serveis municipals, s’estima que el seguiment de la vaga per part dels treballadors municipals varia d’unes instal·lacions a altres, però estaria entre el 30 i 40% aproximadament, segons la percepció dels mateixos treballadors consultats.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

thirteen − five =

Notícia anterior

El SEM atén 77 persones durant les protestes d’aquest divendres

Notícia següent

En llibertat el fotoperiodista d’El País Albert Garcia

Notícies relacionades