El Govern Municipal explica a través d’una exposició les inversions del mandat 2015-2019

El Govern Municipal recull les inversions més destacades de l’Ajuntament de Sitges durant el mandat 2015-2019 en una mostra que es pot veure a partir d’aquest dijous a la planta baixa de la Casa de la Vila

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Sota el títol Sitges, endavant, el Govern Municipal explica en una exposició oberta a tothom les inversions que l’Ajuntament de Sitges ha tirat endavant durant el mandat 2015-2019. La mostra, que es pot visitar a partir d’aquest dijous de dos quarts de deu del matí a vuit del vespre, de dilluns a divendres, a la Casa de la Vila, consta de tretze plafons que permeten conèixer les diferents actuacions agrupades per àmbits com la via pública, l’ensenyament, la cultura, la implementació de l’administració electrónica, i turisme i platges, entre d’altres.

L’esforç inversor dels darrers anys ha estat possible, tal com detalla l’alcalde de Sitges, Miquel Forns,  “gràcies a la política de sanejament de la hisenda en els darrers dos mandats”. El global de les inversions posades en marxa durant el mandat 2015-2019 és d’uns 18 milions d’euros aproximadament.

En total, l’Ajuntament de Sitges tancarà el mandat 2015-2019 amb una setantena d’inversions iniciades, que representen una “millora en els serveis que s’ofereixen a  la ciutadania. Aquestes actuacions reverteixen també positivament en la imatge que s’ofereix als visitants, un fet important per a una vila tan enfocada a l’exterior com Sitges”, explica l’alcalde Miquel Forns.

Entre les actuacions iniciades hi ha l’inici de la construcció de l’escola Agnès de Sitges; l’adquisició de l’antic edifici del Patronat d’Acció Social Catòlica; la remodelació de l’edifici de l’Escola d’Adults i seu de Ràdio Maricel; la reforma de l’aparcament al Parc de Can Robert, amb més de 400 places, i les millores de l’enllumenat públic.

La majoria de les actuacions estan contemplades en els paquets d’inversions sorgides del romanent municipal de 2017 i de 2018 i en els pressupostos de 2018.