Comencen les obres de reparació de la teulada de l’Escola Miquel Utrillo de Sitges

Les obres tenen un cost de 55.500 €euros, dels quals la Generalitat assumirà el 40% i la quantitat restant l’Ajuntament

Les obres per reparar la teulada de l’edifici que acull la secretaria de l’Escola Miquel Utrillo, a Sitges, han començat aquest dimarts. Aquesta és l’obra de més import econòmic d’entre les que ha afrontat l’Ajuntament de Sitges per aquest inici del curs escolar 2020-21. L’import total de l’obra és de 55.553,32 €,, dels quals la Generalitat assumirà el 40% i la quantitat restant l’Ajuntament. La previsió és que la teulada estigui acabada abans de final d’any.

Les operacions que es porten a terme a l’Escola Miquel Utrillo consisteixen en una substitució de la coberta inclinada de teula. Amb aquesta renovació s’aprofitarà per corregir les filtracions que hi havia i per millorar l’eficiència energètica de la teulada, gràcies a un aïllament tèrmic que ha de permetre un estalvi d’energia.

El regidor d’Educació, David Martínez, es mostra satisfet per l’inici d’aquests treballs “ja que ha estat un procés llarg i són unes obres molt demandades per la comunitat educativa de l’escola”.

Paral·lelament a aquesta actuació, l’Ajuntament porta a terme anualment accions de millora a tots els centres educatius públics de Sitges a través de la Brigada municipal i diàriament amb els conserges els quals s’encarreguen de fer els manteniments periòdics bàsics en els diversos centres.