Arrenca la campanya sobre el procés de consulta de Les Botigues de Sitges

Miquel Forns va comentar que “la celebració de la consulta és com a conseqüència de l’aposta per obrir la institució a la ciutadania i per implementar processos participatius”

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

L’alcalde, Miquel Forns, i el regidor de Govern Obert, Josep Moliné, van presentar aquest divendres 4 de maig als mitjans de comunicació, l’inici de la campanya sobre el procés de consulta popular no referendària de caràcter sectorial i no vinculant per conèixer la seva opinió sobre si volen continuar formant part del terme municipal de Sitges, o bé, si volen optar per la segregació de Sitges i annexionar-se a Castelldefels.

L’alcalde Miquel Forns va destacar que “aquest govern farà campanya única i exclusivament per la participació”. En aquest aspecte ha recordat que “pel que fa a l’àmbit institucional, en el marc de la campanya, els veïns o veïnes de Les Botigues de Sitges tindran ocasió d’assistir a dues audiències publiques els dies 8 i 22 de maig, que se sumen a la primera que varem celebrar fa dues setmanes per presentar el procés”.

Aquesta consulta, segons Forns, “és com a conseqüència de l’aposta per obrir la institució a la ciutadania i per implementar processos participatius. Per aquest motiu s’ha decidit traslladar als propis ciutadans d’aquest sector si volien o no seguir a Sitges”.

El regidor de Govern Obert,  Josep Moliné, va explicar els detalls de la campanya. “S’ha iniciat la bustiada de 1.000 sobres que contenen flyers informatius i dues paperetes legals de votació, així com els seus sobres corresponents. També s’ha iniciat la penjada de 200 banderoles a les principals vies de circulació de Les Botigues de Sitges”, va explicar.