S’inicia la tramitació de la portada d’aigua d’ATL a Mas Mestre

L’Ajuntament d’Olivella ha iniciat la tramitació per a l’execució de les obres de la portada d’aigua potable (Aigua Ter-Llobregat) a Mas Mestre a través de la construcció d’una xarxa que comunicarà el dipòsit d’ATL de Can Surià amb el dipòsit Vell de Mas Mestre.

Aquesta urbanització era l’única del municipi el subministrament de la qual no era d’ATL, ja que fins ara s’abastia mitjançant aigua de pou.

Aquest projecte contribuirà a fer que la xarxa de distribució d’aigua potable sigui més eficient i millori el rendiment general, garantint el subministrament d’aigua en qualitat i en quantitat durant totes les èpoques de l’any. Entre les actuacions previstes, s’eliminaran sis dipòsits, se’n construiran dos de nous amb capacitat suficient per garantir el subministrament, i es renovarà part de la xarxa de distribució.

El cost total de les obres és d’1.499.286,36 euros, dels quals 500.000 euros seran assumits per l’Agència Catalana de l’Aigua. La resta de la inversió anirà a càrrec de l’Ajuntament d’Olivella.