Sant Pere de Ribes col·loca la 1a pedra dels nous pisos de Les Roquetes

Es tracta de 43 habitatges protegits en règim de lloguer assequible situats a la Ronda Masia Nova

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

El dissabte 28 de gener, a les 12 h, es col·locarà la primera pedra dels 43 habitatges protegits en règim de lloguer assequible, situats a la Ronda Masia Nova, núm. 58-64, a les Roquetes, amb la presència de l’alcaldessa de Sant Pere de Ribes, Abigail Garrido; la regidora de Serveis Socials i Habitatge, Ana Herrera; la presidenta de la Fundació Grup Qualitat, Marina Gallego; el president de la Fundació Factoria de Somnis, Martí Prat; entre altres personalitats.

 

Es tracta de la segona promoció d’habitatges de la zona, en aquest cas, desenvolupada per la UTE Fundacions Grup Qualitat – Factoria de Somnis realitzada gràcies a la cessió d’un dret de superfície per part de l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes.

 

És un projecte de nova construcció d’un edifici plurifamiliar de 43 habitatges amb 4 plantes destinades a habitatges amb balcons i alguns també amb terrassa, i una planta baixa destinada a aparcament, concretament amb 43 places de cotxe.

 

Els habitatges amb superfícies útils entre els 64 i els 80 m² es distribueixen en 11 habitatges per 3 plantes i 10 per 1 planta, i l’última planta disposa d’una zona exterior coberta per a ús comunitari. Tots els habitatges són protegits en règim general, i 2 d’ells són adaptats.