L’Organisme de Gestió Tributària reobre les dues oficines a Sant Pere de Ribes

Les dues oficines de l’Organisme de Gestió Tributària (ORGT) a Sant Pere de Ribes reobriran en breu, un cop finalitzat el període de tancament establert per la crisi sanitària de la Covid-19. La primera a fer-ho, el dimarts 30 de juny, serà la del nucli de Ribes. Ho farà cinc dies a la setmana en horari habitual, amb dues persones en atenció al públic. Aquesta oficina romandrà oberta a l’agost.

El servei de l’ORGT a les Roquetes obrirà al públic el 20 de juliol, dimarts i dijous en horari habitual, amb una persona en atenció al públic. Tancarà tot el mes d’agost perquè de moment no tenen més personal disponible.

L’atenció presencial d’aquest servei gestionat per la Diputació de Barcelona es durà a terme mitjançant cita prèvia. Paral·lelament, tal com s’ha fet fins ara, es podran efectuar gestions a distància, a través del web de l’Organisme, l’adreça general de correu electrònic d’atenció ciutadana i les adreces de correu electrònic de les oficines i els telèfons directes, que consten publicats a l’esmentat web, així com els telèfons genèrics 932 029 802 i 932 029 805.