La unitat mòbil ITV atendrà vehicles agrícoles el 28 de gener a Ribes

Els titulars dels vehicles hauran de sol·licitar cita prèvia i la maquinària disposar d’assegurança en vigor

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

La unitat mòbil ITV per a vehicles agrícoles gestionada per Applus Iteuve, s’instal·larà a Ribes el pròxim 28 de gener per tal de realitzar les inspeccions tècniques. L’estació sols revisarà els vehicles que hagin demanat cita prèvia.

En aquesta unitat es passarà revisió a tractors de rodes agrícoles o forestals, amb una velocitat màxima de fabricació superior a 40 km/h (fins a 4 anys: exempt, de 4 a 16 anys: biennal, de més de 16 anys: anual) i resta de tractors de rodes agrícoles o forestals, màquines automotrius (excepte les d’1 eix) remolcs especials, màquines remolcades i camions agrícoles (fins a 8 anys: exempt, entre 8 i 16 anys: biennal, de més de 16 anys: anual).

L’horari serà de 9.00 a 12.00 hores a l’esplanada del camp de futbol de Ribes, situat al passeig Circumval·lació amb carrer Nou.

Per passar inspecció és necessari presentar la targeta d’inspecció tècnica de vehicles, el permís de circulació i l’acreditació de l’assegurança. És important recordar que tots els vehicles que no disposin d’assegurança en vigor no es podran revisar.