La Policia Local de Sant Pere de Ribes torna a celebrar la seva diada

Agents a títol individual i col·lectiu, empleats públics municipals i institucions reben reconeixements en l’acte de celebració de la jornada

La Policia Local de Sant Pere de Ribes ha recuperat aquest dijous, 14 d’octubre, la celebració del Dia de la Policia Local, després del parèntesi motivat per la pandèmia de la Covid-19. En el decurs de l’acte institucional, celebrat al Centre Cultural El Local de Ribes, s’han lliurat tot un seguit de reconeixements, felicitacions, distincions i condecoracions a agents del cos a títol individual i col·lectiu, empleats públics municipals i institucions, moltes d’elles per accions meritòries dutes a terme durant els anys 2019 a 2021.

L’alcaldessa, Abigail Garrido, ha assegurat que “des de l’Ajuntament treballem per consolidar i enfortir el servei de la nostra Policia Local, així com per tirar endavant el seu Pla de Millora i els objectius que ens hem marcat per reforçar la plantilla amb la convocatòria de 5 places vacants, la renovació de vehicles i la modernització del servei, amb la incorporació, per exemple, d’un nou programa de gestió més funcional”. Abigail Garrido ha explicat, a més, que “cada cop és més a prop de fer-se realitat la construcció de la nova comissaria, de la qual ja se n’ha adjudicat el projecte”.

El regidor de Governació, Alfons Moral, ha dedicat unes paraules d’agraïment als professionals i les professionals de la Policia Local, tot assegurant que “heu estat al peu del carrer donant la cara quan la resta del mon estava resguardant-se del perill de la Covid-19 a casa. Sou essencials per a la nostra societat. Els vostres familiars s’han de sentir molt orgullosos de vosaltres per tot el servei que heu ofert durant aquest mal temps que hem patit”.

Felicitacions col·lectives pels serveis derivats de la DANA i el Glória

En el decurs de l’acte institucional del Dia de la Policia Local s’han lliurat felicitacions públiques col·lectives al cos policial per diverses accions meritòries, moltes d’elles vinculades amb les difícils circumstàncies amb què es van haver d’atendre els serveis derivats de l’episodi de la DANA de 2019 (Depressió Aïllada en Nivells Alts o gota freda) i de la tempesta Glòria, així com per totes aquelles actuacions dutes a terme durant els mesos més difícils de la crisi sanitària de la Covid-19. A més, s’han lliurat un total de 45 felicitacions públiques individuals; 4 diplomes al mèrit professional, 5 plaques als agents jubilats, 10 medalles a la constància en el servei policial i 3 medalles al mèrit policial, tots ells reconeixements a personal de la Policia Local. 

Tanmateix, s’han atorgat diplomes al mèrit professional a 4 professionals de l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes dels departaments d’Igualtat, Serveis Socials i Espai Públic i de l’Equip Bàsic d’Atenció Social de Ribes que han demostrat la seva vàlua i predisposició en la tasca que han dut a terme durant els anys 2019 a 2021.

D’altra banda, s’ha lliurat un diploma al mèrit professional a l’empresa Ambulàncies M.A., que enguany celebra el seu 40è aniversari. Del col·lectiu professional d’aquesta empresa se n’ha destacat l’acompanyament que van fer a la Policia Local en l’acció d’anar davant de les cases de nens i nenes del municipi per felicitar-los l’aniversari quan no podien sortir al carrer a causa del confinament domiciliari decretat durant els primers mesos de la pandèmia.