El PSC Sant Pere de Ribes celebra l’acte de devolució de l’acompliment del programa electoral

L'alcaldessa, Abigail Garrido, va voler remarcar "el valor de la paraula donada" com a compromís de servei a la ciutadania

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

Aquest passat divendres, 23 de novembre, al centre cívic L’Espai de Les Roquetes, davant de més de 400 persones va tenir lloc l’acte de devolució de l’acompliment del programa electoral (més del 90% s’ha complert), amb el qual ens varem presentar a les passades eleccions el Partit dels Socialistes de Catalunya per Sant Pere de Ribes.

En aquest acte, l’alcaldessa, n’Abigail Garrido va fer un repàs de tot allò que s’ha portat a terme, tenint com a eixos fonamentals l’honestedat, la proximitat, la valentia i el treball, els quals han estat permanentment presents aquests quatre anys de feina intensa.

Va destacar que sempre “des de la voluntat de diàleg i de pacte, però amb molta empenta”. Va destacar sentir-se molt agraïda pel suport i la confiança dipositada per la gent en la seva persona i en el seu equip.  Abigail va voler remarcar “el valor de la paraula donada” com a compromís de servei a la ciutadania. Va demanar confiança i això ha rebut; va donar la seva paraula i ha complert.

El seu objectiu ha estat millorar les condicions de vida dels veïns i les veïnes de Sant Pere de Ribes, destacant que “ho han aconseguit entre tots i totes”. L’ocupació és un eix central de les preocupacions de la gent, era un problema real, que s’ha abordat amb tots els recursos possibles, aconseguint que a hores d’ara Sant Pere de Ribes sigui el municipi de la comarca que més recursos a programes d’ocupació destina. L’accés a l’habitatge ha estat una de les raons, també, de ser d’aquest govern en el seu dia a dia. Va afirmar que l i agrada tenir el poble en condicions, els seus carrers i les seves places. “Que el nostre poble ens faci sentir-nos orgullosos d’ell, amb corresponsabilitat entre tots i totes, amb respecte cap al bé públic”.

L’alcaldessa va remarcar que el que li dóna forces realment cada dia és quan li diuen els veïns i les veïnes, els joves i les joves del municipi que la seva vida ha millorat. Que ja tenen una feina o un habitatge digne. Això és pel que realment treballa el govern socialista de Sant Pere de Ribes. La transparència, la participació, la proximitat i l’escolta han estat les seves eines de treball al llarg d’aquesta legislatura.  Va finalitzar recordant que  “em dec a vosaltres i a les vostres necessitats” .  “Els compromisos i les paraules estan per complir-les” . “Continuo treballant amb molta il·lusió”. “Orgullosa d’estar al vostre servei”.

Des del PSC volem donar les  gràcies a totes aquelles persones que es van acompanyar  i els animem a continuar al nostre costat per  poder aconseguir moltes coses junts per aquest poble.