Dues empreses de Sant Pere de Ribes són reconegudes amb els premis Origen Garraf

La taverna La Premsa i el celler Vega de Ribes reben els guardons en un acte celebrat a Finca Mas Solers

Les empreses de Sant Pere de Ribes la taverna La Premsa i el celler Vega de Ribes han estat guardonades en la segona edició de la cerimònia dels Premis Origen Garraf, promoguda des del Pacte per l’Ocupació i organitzada pels 6 ajuntaments del Garraf, el Consell Comarcal i l’Agència NODE Garraf. L’acte de proclamació i lliurament dels guardons ha tingut lloc aquest dimecres, 15 de setembre, a Finca Mas Solers.

L’objectiu dels Premis Origen Garraf, que es convoquen anualment, és reconèixer les bones pràctiques d’empreses i entitats compromeses amb l’entorn social i econòmic. Com en la primera edició, el palmarès d’enguany el componen sis organitzacions guardonades. A banda de les dues empreses de Sant Pere de Ribes, han estat reconegudes la Fundació Hospital Sant Joan Baptista, la Fundació Sitges Festival Internacional de Cinema de Catalunya i la Fundació Ave Maria, totes 3 de Sitges, i l’editorial El Cep i la Nansa, de Vilanova i la Geltrú.

El jurat ha valorat en el seu veredicte les trajectòries i les aportacions de les organitzacions guardonades a l’espai comarcal del Garraf, en uns casos des del vessant social i en d’altres des del punt de vista cultural, sempre tenint en compte la seva contribució a l’entorn socioeconòmic.

L’alcaldessa de Sant Pere de Ribes, Abigail Garrido, ha presidit la cerimònia, conjuntament amb les alcaldesses dels 5 municipis restants de la comarca. L’acte ha aplegat prop d’un centenar d’assistents, entre representants dels agents socials, econòmics i del coneixement, així com de les empreses que optaven als guardons.