Sant Camil suma ja 75 morts amb Coronavirus

Imatge de l'Hospital de Sant Camil. Cedida

Hospital de Sant Camil de Sant Pere de Ribes

El Consorci Sanitari de l’Alt Penedès Garraf ha notificat la 75a mort amb SARS-CoV-2 al centre ribetà, després que en les darreres 24h dues persones hagin perdut la vida al centre.

D’altra banda, el còmput de pacients respiratoris ingressats a l’hospital ribetà amb possible COVID-19 ha presentat una notòria tendència a la baixa i se situa en els 60 casos per primer cop en les últimes setmanes. En tan sols una jornada el número d’hospitalitzacions amb possible contagi per Sars-CoV-2 ha caigut des de les 75 persones.

D’altra banda, el número de casos confirmats amb COVID-19 que han rebut l’alta hospitalària a Sant Camil s’enfila fins als 267 amb 8 persones més que ahir.

Alt Penedès

L’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès es manté sense gaires canvis respecte al dia d’ahir i presenta quasi les mateixes xifres que en el darrer balanç facilitat pel Consorci intercomarcal. Ara com ara, 32 persones han perdut la vida al centre a conseqüència d’haver contret la COVID-19, mentre que cauen les hospitalitzacions de pacients respiratoris per sospita de contagi per Sars-CoV-2 a 11 casos, en lloc dels 14 notificats ahir.

La xifra de pacients amb COVID-19 que han rebut l’alta hospitalària del centre continua a l’alça i suma ja 114 persones, les notificades ahir.