Sant Camil suma 4 noves víctimes mortals amb Coronavirus

Ja són 102 els pacients amb coronavirus que han rebut l'alta a Sant Camil

Imatge de l'Hospital de Sant Camil. Cedida

Garraf

El Consorci Sanitari de l’Alt Penedès Garraf ha confirmat la mort de 4 noves persones amb SARS-CoV-2 al centre hospitalari de Sant Camil en les darreres 24h. A hores d’ara,  l’hospital de Sant Pere de Ribes suma ja 39 defuncions per coronavirus i eleva la xifra de pacients respiratoris hospitalitzats a 131.

La part positiva de la jornada es troba en el nombre de pacients contagiats per Covid-19 que han rebut l’alta hospitalària. Segons ha informat l’entitat, el nombre d’altes ha augmentat fins a 102. En concret, nou més que les notificades ahir.

Alt Penedès

En relació amb el seguiment de la crisi sanitària per coronavirus a l’Alt Penedès, el darrer balanç deixa un total de 58 pacients respiratoris hospitalitzats i augmenta fins a 13  el nombre de morts  amb Coronavirus. Per segona jornada consecutiva, el centre ha vist incrementat el nombre de víctimes mortals amb una nova defunció.

Com en les darreres jornades, el nombre d’altes per contagi de coronavirus al centre manté una tendència a l’alça i des d’ahir en suma cinc de noves amb un còmput total de 44.