El PSC escull per unanimitat Abigail Garrido com a candidata a les municipals

Avatar photo

Ha rebut el suport de la unanimitat dels assistents

El PSC de Ribes i les Roquetes ha escollit Abigail Garrido per encapçalar la candidatura del partit a les eleccions municipals del pròxim 28 de maig. L’elecció ha rebut el suport de la unanimitat dels assistents, més d’un centenar de militants i simpatitzants que han votat a favor de la candidata en una assemblea oberta, celebrada el divendres 3 de febrer, per afavorir la transparència i donar veu a les veïnes i veïns del municipi.

La candidata socialista a l’alcaldia de Sant Pere de Ribes ha remarcat que “encara queden molts reptes per afrontar i projectes per acabar i tinc ganes i il·lusió.” “Fa quatre anys em vau donar la confiança per millorar el municipi i la vida dels veïns i les veïnes i vaig assumir l’encàrrec de lluitar pel que realment importa amb energia positiva. Ara, a més, cal fer-ho amb actitud”, ha afegit.

Abigail Garrido ha deixat clar que:

el meu únic objectiu és estar al vostre servei i lluitar per aconseguir més i millors drets per a tothom i perquè els nostres joves es trobin un municipi, en el futur, on puguin treballar i viure”.

Finalment, ha conclòs mostrant la seva energia i actitud davant dels desafiaments que té el municipi: “M’ofereixo de nou, amb les mànigues arromangades, per treballar amb el cap, però també amb el cor, amb passió”.

Els assistents van ser molt participatius i van aprofitar el torn obert de paraula per preguntar i fer peticions a l’actual alcaldessa, que Garrido va respondre demostrant el seu coneixement de les inquietuds i preocupacions dels veïns, alhora que va donar explicacions
a cadascun dels assumptes que es posaven sobre la taula.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Oliver Klein rep l’alumnat de Portugal acollit pel Joan Ardèvol en el marc de l’Erasmus+

Notícia següent

Reus posa en marxa el Projecte Vincles a 8 escoles de la ciutat

Notícies relacionades