Nova Festa de Germanor als casals de la gent gran de Sant Pere de Ribes

Com en les anteriors ocasions, es disposarà de servei gratuït d’autocar per a les persones assistents que s’hagin de desplaçar d’un nucli a l’altre

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

El Casal de la Gent Gran de Ribes acollirà el dissabte 10 de juny la pròxima edició de la festa de germanor amb el Casal de la Gent Gran de les Roquetes. Cada celebració d’aquesta trobada fraternal es porta a terme en un dels dos casals, que actua d’amfitrió de l’altre, convertint-se en una trobada social que es fa periòdicament dos vegades a l’any per establir i enfortir llaços.

 

L’horari serà de cinc de la tarda a les vuit del vespre, i per poder-hi assistir cal apuntar-se fins al 7 de juny a les consergeries dels mateixos casals. La programació inclou una actuació d’havaneres amb rom cremat i el grup La Rondalla de les Roquetes i ball per acabar la festa.

 

Com en les anteriors ocasions, es disposarà de servei gratuït d’autocar per a les persones assistents que s’hagin de desplaçar d’un nucli a l’altre, en aquest cas de les Roquetes a Ribes.

 

Aquesta activitat, que cada any congrega prop d’unes 150 persones, està organitzada per les Juntes dels Casals, l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes i la col·laboració de l’empresa de serveis d’atenció especialitzada dels casals en el marc dels programes municipals d’envelliment actiu i saludable.