Multitudinari adéu a Josep Maria Borrell

L'expresident del CF Vilanova, exdirectiu de la Federació Catalana i exdirectiu del RCD Espanyol va ser enterrat el passat dimecres 4 de juliol

Imatge de Josep Maria Borrell a la Ciutat Esportiva del RCD Espanyol. Fotografia extreta de La Grada.

La passada nit del dilluns 2 de juliol, moria Josep Maria Borrell a l’edat de 84 anys. Josep Maria Borrell va ser un empresari d’èxit vilanoví molt vinculat a la ciutat,  com a expresident del CF Vilanova i com a un dels principals creadors i dinamitzadors del futbol base a la ciutat.

Borrell també va ser exdirectiu de la Federació Catalana de Futbol i exdirectiu del RCD Espanyol durant més de trenta anys. En l’actualitat, el seu fill, Toni Borrell, és el primer assistent tècnic de l’entrenador del club blanc-i-blau.

La cerimònia d’enterrament, que va ser el dimecres 4 de juliol, a dos quarts de sis de la tarda,  fou un adéu multitudinari amb una església de Sant Antoni Abat plena de gom a gom i amb una vetlla prèvia al tanatori de Vilanova i la Geltrú, des del dimarts a la tarda.

Ambdós llocs es varen convertir en el punt de trobada on s’hi acostaren nombrosos amics de la família, el president del CF Vilanova, el Sr. Xavier Laffitte, membres del govern local com la regidora d’esports i tinenta d’alcalde, la Sra. Blanca Albà,  alts càrrecs del món de l’esport i de la Generalitat com el Secretari General de l’Esport, el Sr. Gerard Figueras, l’exdiputat i actual membre de la CEOE, el Sr. Josep Sánchez Llibre,  el seu germà i expresident del RCD Espanyol, el Sr. Daniel Sánchez Llibre, acompanyat també per qui fou el seu successor en el càrrec, el Sr. Joan Collet, bona part del cos tècnic i directiu del club blanc-i-blau,  l’expresident de la Liga de Fútbol Profesional i actual president de Apelación de la UEFA, el Sr. Pedro Tomàs Marqués o el prestigiós cirurgià, el Dr. Xavier Mir, entre d’altres.  Una cerimònia més íntima va ser la missa celebrada en memòria del difunt el passat dijous 5 de juliol, a dos quarts de vuit del vespre a l’església de Sant Antoni Abat.

Des de la ciutat del Garraf, enviem les nostres més sentides condolences a la família i amics.