Les residències de Cubelles per a la gent gran es mantenen sense registrar cap cas de coronavirus

Les mesures adoptades pels responsables dels centres permeten que, amb data d’aquest diumenge, no hi hagi cap persona afectada

Imatge de la residència Templis Atlantis de Cubelles. Cedida

Les llars per a la gent gran de Cubelles segueixen sense registrar cap cas de COVID-19. A data d’aquest diumenge dia 29 de març, les direccions de Templis Atlantis i Edelweiss Cubelles confirmaven que no s’havia detectat cap persona amb símptomes de la malaltia i que cap dels seus residents, per tant, l’havia desenvolupat.

Les mesures de protecció adoptades des de fa tres setmanes pels centres (desinfecció de l’entorn, ús de mascaretes i guants, prohibició de visites externes…), i que han vingut a reforçar les que ja s’apliquen de manera rutinària per tal d’evitar altres infeccions, estan resultant efectives a l’hora de salvaguardar un col·lectiu de la població especialment sensible a la pandèmia i considerat d’alt risc.

Des de l’Ajuntament de Cubelles, tant l’alcaldessa com la treballadora social es mantenen en contacte permanent amb les dues residències i oferint el seu suport per a tot allò que sigui necessari.