Les deixalleries de Ribes estrenen punts de recollida de càpsules monodosi

El sistema permet reciclar qualsevol tipus de càpsula, ja sigui de plàstic o d’alumini, separant el contingut de l’embolcall

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
Deixalleria de Sant Pere de Ribes.

A partir de dissabte 1 d’agost, la deixalleria municipal disposarà de contenidors específics per a la recollida de càpsules de cafè de totes les marques amb l’objectiu de reciclar íntegrament els materials que la composen, sigui plàstic o alumini, i tractar els residus orgànics del seu interior. També es podran dipositar a la deixalleria mòbil que s’ubica diàriament a diferents punts dels nuclis i urbanitzacions (consulteu el calendari d’ubicacions a www.santperederibes.cat/municipi/mediambient/residus/deixalleria-municipal).

 

Es demana a la ciutadania que a partir d’ara no les llenci al rebuig, sinó que les acumuli per portar-les a la deixalleria fixe o mòbil.

 

Aquest nou sistema de recollida selectiva és fruit de l’acord de col·laboració amb l’empresa Nestlé, que s’ocuparà del trasllat de les capsules fins les diferents plantes de reciclatge on seran tractades per separar i triturar els materials que composen l’embolcall, i destinar el seu contingut, ja sigui marro de cafè o infusió, a l’obtenció de compost. 

El servei estarà disponible a la deixalleria municipal situada al Polígon Vilanoveta (c. dels Boters s/n, que obre de dilluns a divendres de 9h a 13h i de 15h a 19h, dissabtes de 9 a 14h i de 15 a 19h, i diumenges de 9 a 13h.