L’Ajuntament de Cubelles i Càritas renoven el seu acord de col·laboració

El conveni subscrit garanteix el subministrament d’aliments per a famílies en situació de vulnerabilitat del municipi

L’Ajuntament de Cubelles i Càritas parroquial han renovat, un any més, el seu acord de col·laboració que permet garantir el subministrament d’aliments a famílies vulnerables del municipi. El conveni, que inclou una assignació directa de 6.000 euros per a l’entitat pastoral, permet complementar i enriquir el lot de productes que proporciona el Banc dels Aliments i que es distribueix entre usuaris de la vila.

La cooperació entre ambdues parts abasta el compromís de Càritas de donar resposta a les necessitats de les famílies derivades des de l’Equip de Serveis d’Atenció Primària Municipals, la captació de nou voluntariat per als projectes de l’entitat desplegats a Cubelles i la coordinació amb els Serveis Socials de l’Ajuntament, amb l’objectiu de proporcionar una millor atenció al ciutadans atesos pels dos serveis i evitar, així, duplicitats, entre d’altres.

A banda de l’aportació econòmica, el consistori també posa a disposició dels responsables locals de l’associació els seus recursos tècnics i el seu assessorament per tal d’endegar i desenvolupar les propostes de l’entitat.

Càritas parroquial i l’Ajuntament de Cubelles van oficialitzar la seva cooperació i treball conjunt a finals de 2018 amb la signatura del seu primer conveni de col·laboració.