La Taula de seguiment del Pacte per a l’Ocupació del Garraf es reuneix de manera extraordinària

Durant la reunió es va analitzar l'impacte i les conseqüències econòmiques i socials per la comarca, arran de la COVID-19

Imatge de la reunió virtual. Cedida

La Taula de seguiment del Pacte per a l’Ocupació del Garraf es va reunir de manera extraordinària dimecres passat a través de mitjans telemàtics, amb la finalitat d’analitzar l’impacte i les conseqüències econòmiques i socials arran de la COVID-19.

La reunió va comptar amb la participació de representants de totes les administracions i entitats integrants d’aquest pacte: ajuntaments, sindicats, Universitat Politècnica de Catalunya, Federació Empresarial del Gran Penedès, Agència de Desenvolupament Node Garraf i Departament d’Educació.

Els  signants del pacte van compartir i analitzar l’impacte de les conseqüències del Coronavirus en l’economia  i en  l’ocupació del Garraf, així com les mesures implantades per les administracions de l’Estat i de Catalunya. A la reunió es van establir les bases per a redefinir el futur del Pacte per a l’Ocupació del Garraf, centrant els esforços de tots els agents en noves propostes adequades a la situació i a les noves circumstàncies econòmiques i socials, i en la creació d’un Pla de reactivació comarcal.