La Policia Local de VNG posa 54 denúncies en una setmana per inclompiment de l’Estat d’Alarma

El cos policial ha realitzat 35 controls, i 2 més amb la Policia Nacional

Imatge de la Policia Local de VNG

La tasca de la Policia Local durant l’estat d’alarma ha anat variant al llarg de les setmanes, amb l’entrada en vigor de noves normatives que permeten nous tipus de desplaçaments. A partir d’aquesta setmana, amb la posada en marxa de la Fase 1 de desconfinament, la Policia Local reforçarà la vigilància per al compliment de la normativa especialment a les terrasses de bars i restaurants, i ho farà amb l’ajut dels agents per a la convivència a l’espai públic.

Pel que fa a les tasques de vigilància de circulació de persones i vehicles, aquesta darrera setmana la Policia Local ha realitzat 35 controls, i 2 més amb la Policia Nacional. Ha identificat un total de 129 persones i 417 vehicles, i ha acabat interposant 54 denúncies i detenint 2 persones per saltar-se la normativa. La setmana anterior hi va haver 101 denúncies i 3 detencions.

Una altra de les tasques del cos és el seguiment de la normativa per part dels establiments comercials que poden estar en funcionament. Aquesta setmana s’ha obert diligències administratives a un establiment de bricolatge i materials per a la construcció perquè estava obert a particulars. Les mesures establertes per a la Fase 0 només permetien obrir a professionals amb cita prèvia.

Aquest diumenge al vespre, just abans de la finalització de la fase 0 de desconfinament, la Policia Local, juntament amb la resta de cossos policials de la comarca, els Bombers, les ADF i els serveis d’ambulància, va participar en un acte de comiat i suport als sanitaris de l’Hospital Residència Sant Camil i de l’Hospital Sant Antoni Abat. Una mostra que la situació sanitària a la nostra comarca ha millorat les darreres setmanes.