La Policia Local de Sant Pere de Ribes salva la vida d’un home que ha intentat suïcidar-se

L'home havia enregistrat prèviament un video on s'acomiadava sota els efectes d’alcohol i tranquil·litzants

Imatge d'un dels vehicles de la Policia de Sant Pere de Ribes. Cedida

La tarda del divendres 1 de maig, la Policia Local de Sant Pere de Ribes va rebre una trucada dels Mossos d’Esquadra alertant-los de la intenció de suïcidi d’un home, veí de Vilanova i la Geltrú, que prèviament havia compartit un vídeo enregistrat per ell mateix on s’acomiadava i explicava la seva intenció de suïcidar-se a l’interior del seu turisme, en el qual hi havia fet una connexió interior amb el tub d’escapament de fums del mateix vehicle i tapat amb cinta totes les obertures d’aire.

Malgrat que en el vídeo només es podia veure l’home i el cotxe envoltats d’una densa zona boscosa, i amb la dificultava que comportava esbrinar el seu emplaçament exacte i la incertesa que fos al municipi, immediatament
van activar-se les patrulles de la Policia Local per recórrer diverses vies i camins rurals amb característiques similars suposades a les que havien pogut observar a les imatges. La impossibilitat d’accés a algunes de les zones que van anar a comprovar va motivar que el caporal de torn, amb una moto policial i gràcies al coneixement del territori, aconseguís localitzar sortosament el vehicle amb l’home al seu interior a la zona boscosa situada entre la Masia de la Serra i Mas Solers.

L’home, encara viu, es trobava sota els efectes d’alcohol i tranquil·litzants, circumstància que ja s’apreciava al vídeo. La localització va ser passats dos quarts de sis, i el caporal va poder contenir l’home qui, un cop localitzat i evitada la seva intenció suïcida, va reaccionar de manera irada, increpant al funcionari policial. Finalment el va poder contenir fins l’arribada de més dotacions policials i posteriorment els recursos sanitaris que el van estabilitzar i traslladar al centre corresponent.