La Gira del Mar de Ramon Miravet fa parada a Sitges

El cantant decideix a darrera hora acabar el 'tour' al far del Cap de Creus amb un concert sorpresa

Ramon Mirabet, que des de fa 15 dies està de gira amb un veler pel Mediterrani, ha actuat aquest diumenge a Sitges (Garraf), la ciutat que el va veure néixer artísticament als seus carrers. El cantant va sortir de Cadaqués el 4 de setembre i ha fet parada a Menorca, Mallorca i Formentera. Aquest diumenge, en principi, havia d’acabar el seu ‘tour’, però a darrera hora ha decidit finalitzar la Gira del Mar al far de Cap de Creus amb un concert sorpresa que farà o el 21 o el 22 de setembre. Miravet ha dit que les darreres dues setmanes ha viscut una “història inoblidable” que li ha permès “gravar coses” i començar “composicions noves” que possiblement es plasmaran el seu pròxim disc, que espera tenir llest el 2022.
El concert d’aquest diumenge s’ha fet al Racó de la Calma, un espai molt especial perquè és on es va iniciar com a artista de carrer. Ho ha fet com ho va fer als seus inicis, només acompanyat de la seva guitarra i de manera acústica. Per l’ocasió s’ha tallat el trànsit de vianants i només alguns afortunats asseguts a terra han pogut escoltar els seus temes.

Mirabet s’ha mostrat molt satisfet d’aquesta gira tan diferent que ell ha definit com una autèntica “aventura”. En tots els punts en què el veler Sant Isidre ha fet parada, el cantant ha ofert concerts gratuïts, ha impulsat accions per la sostenibilitat del planeta i ha enregistrat part del que serà el seu nou quart disc que té previst presentar oficialment a principis del 2022.

Les accions per la sostenibilitat s’han fet gràcies al suport del Banc Mediolanum i la col·laboració d’ONG locals com Fit Planet, Per la Mar Viva, SharkMed o Save Posidònia Project.

Tot el projecte s’ha publicat en temps real gràcies a un diari narrat en les xarxes socials de l’artista. Així mateix, l’aventura serà documentada gràcies a un reportatge que s’estrenarà en els pròxims mesos.