Comencen les obres de millora de la piscina municipal d’Olivella

El passat divendres es van iniciar les obres de millora de la piscina municipal i la zona del bar per un import de 34.709,43€ que esta previst que durin unes tres setmanes

El passat divendres es van iniciar les obres de millora de la piscina municipal i la zona del bar per un import de 34.709,43€ que esta previst que durin unes tres setmanes.

Els treballs consisteixen en fer de nou la zona de platja arrencant el paviment que estava molt malmès i que en 18 anys només s’havien realitzat reparacions puntuals. Amb aquesta actuació es millorarà l’accés a l’aigua, evitant també que l’aigua s’embruti per l’arrossegament del paviment a l’interior de la piscina, així com nous desaigües a les dutxes exteriors per evitar l’acumulació d’aigua. A més, també s’ha fet la reparació i reposició de peces del filtre i sorra de filtratge, neteja de tot el vas de les dues piscines i borada de les juntes.

A la zona del bar, ja ha finalitzat l’adequació de la cuina a la normativa d’instal·lacions elèctriques i es revestirà la barra, que fins ara era de fusta, amb acer inoxidable tal i com marca la normativa.

A més, la brigada municipal està pintant l’interior i exterior dels vestuaris i el mobiliari que hi ha al recinte.

Així doncs, el bar està previst que obri aquest cap de setmana i la piscina durant aquest mes de juny.