Darrera hora de les afectacions del temporal Glòria a VNG

Es recomana com a mesura preventiva i atesa la previsió meteorològica, que les famílies evitin portar als seus fills/es al centres escolars demà 22 de gener

Imatge d'una de les infraestructures del Passeig del Carme col·lapsada per una palmera. Foto: Aj. VNG

Els serveis municipals de Vilanova i la Geltrú i el cos de Bombers han treballat tot el dia de forma coordinada i amb intensitat per atendre les incidències causades pel temporal. Al llarg del dia, s’han comptabilitzat: 132 trucades ateses per la Policia Local, 23 arbres caiguts, dels quals n’ha calgut retirar diversos dels vials, 30 intervencions per despreniments d’objectes de façanes i edificis (sostres, xemeneies, antenes, etc.), 46 senyals caigudes, 18 punts semafòrics fora de funcionament.

També s’està intervenint per resoldre diverses avaries d’enllumenat públic en diferents punts de la ciutat. D’altra banda, han quedat momentàniament tallades al trànsit les carreteres C-246a i BV2115. En aquesta última, un arbre ha caigut damunt un vehicle que circulava per la via, causant-li danys de consideració. El vent també ha causat desperfectes a la façana marítima i al Port.

Així mateix, recordem el missatge emès per Protecció Civil municipal i el Servei d’Educació de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, on es recomana com a mesura preventiva i atesa la previsió meteorològica, que les famílies evitin portar als seus fills/es al centres escolars demà 22 de gener.

S’ha de procurar que els centres romanguin oberts per atendre l’alumnat que pugui accedir-hi; tot i amb això, en el cas que en el centre hi hagi dificultats d’accés, valoreu si caldrà tancar el centre.

La previsió per demà és la següent: a partir d’aquesta tarda/nit i fins ben entrada la matinada, continuarà plovent amb força intensitat, tot i que el vent anirà afluixant una mica respecte al d’avui. El fort vent i l’aigua abundant fa que augmenti el risc de caiguda de branques i arbres.

L’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú agraeix a la ciutadania la col·laboració per facilitar la feina de tots aquests serveis, que continuen treballant.

Telèfon oficial de la Policia Local VNG: 938106666

Telèfon Emergències: 112