Alerta a Les Roquetes per la presència d’un porc senglar

Des de fa pocs dies és habitual veure passejar el senglar pels carrers de la localitat, així com rastrejar els diferents contenidors d'escombraries que en ells s'hi troben

Imatge del porc senglar pels carrers de Les Roquetes. Cedida

El veïnat de Les Roquetes es mostra especialment preocupat per la presència d’un porc senglar als voltants de la Plaça Llobregat. Nombrosos veïns i veïnes han fet públic a les xarxes socials el seu malestar per les visites de l’animal, on a més han demanat explicacions a l’equip de govern.

El senglar, que encara es trobaria en una etapa molt primària de la seva vida, va ser vist per primera vegada la matinada de dijous i des d’aleshores, visita el nucli urbà durant les nits i matinades, fins a les primeres hores del dia. Les diferents imatges enregistrades pels habitants de la zona mostren al senglar davant de diferents contenidors, inspeccionant bona part de les bosses d’escombraries que no es troben a l’interior d’aquests amb la finalitat d’abastir-se d’aliment.

L’alcaldessa de Sant Pere de Ribes ha anunciat via xarxes socials que s’està treballant per donar una solució a aquest problema. Així mateix, Garrido ha fet una crida a la població demanant que dipositin sempre les deixalles a dins dels contenidors , ja que el fet de deixar-les a fora, és una manera molt fàcil per atraure l’atenció d’aquests animals.